Početna > Sport > Fudbal
Fudbal

Šćekić dobio dozvolu da napusti Partizan

Kako prenosi „Sportski žurnal“, Aleksandar Šćekić dobio je dozvolu da već ove zime zameni crno-beli dres i pređe u novi klub.
fk partizan
Foto: Gradske info

Aleksandar Stanojević je najavio da će prioritet u zimskom prelaznom roku biti dovođenje zadnjeg veznog igrača.

Bibars Natho je dugo pauzirao zbog konstatovane anemije, Saša Zdjelar je uvek „u opasnosti“ da dobije dobru ponudu i ode, a Milošu Jojiću ugovor ističe za šest meseci i nema naznaka da će mu biti ponuđen novi.

Milanu Smiljaniću ovih dana ističe ugovor, a i peti član „bedema“ na sredini terena, Aleksandar Šćekić, mogao bi da ode iz Humske već u januaru.

Kako je objavio „Sportski žurnal“, crnogorski reprezentativac je dobio dozvolu da napusti klub već ove zime, ukoliko stigne adekvatna ponuda iz inostranstva.

Šćekić ima ugovor sa Partizanom do 2023. godine, a crno-beli dres nosi od 2018. kada je stigao iz turskog Genčlerbirligija za svega 100.000 evra.

Takođe, od vezista bi i Lazar Marković mogao da napusti klub u slučaju dobre ponude, a i sam ugovor mu ističe na kraju sezone, dok se spominje da bi i Lazar Pavlović mogao da pronađe novu sredinu u potrazi za većom minutažom.

Mitrović dobio ponudu Zvezde, želi ga i Partizan

Preuzmite android aplikaciju.