Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Шћекић добио дозволу да напусти Партизан

Како преноси „Спортски журнал“, Александар Шћекић добио је дозволу да већ ове зиме замени црно-бели дрес и пређе у нови клуб.
фк партизан
Фото: Градске инфо

Александар Станојевић је најавио да ће приоритет у зимском прелазном року бити довођење задњег везног играча.

Бибарс Натхо је дуго паузирао због констатоване анемије, Саша Здјелар је увек „у опасности“ да добије добру понуду и оде, а Милошу Јојићу уговор истиче за шест месеци и нема назнака да ће му бити понуђен нови.

Милану Смиљанићу ових дана истиче уговор, а и пети члан „бедема“ на средини терена, Александар Шћекић, могао би да оде из Хумске већ у јануару.

Како је објавио „Спортски журнал“, црногорски репрезентативац је добио дозволу да напусти клуб већ ове зиме, уколико стигне адекватна понуда из иностранства.

Шћекић има уговор са Партизаном до 2023. године, а црно-бели дрес носи од 2018. када је стигао из турског Генчлербирлигија за свега 100.000 евра.

Такође, од везиста би и Лазар Марковић могао да напусти клуб у случају добре понуде, а и сам уговор му истиче на крају сезоне, док се спомиње да би и Лазар Павловић могао да пронађе нову средину у потрази за већом минутажом.

Mitrović dobio ponudu Zvezde, želi ga i Partizan

Преузмите андроид апликацију.