Početna > U oktagonu
Ostali sportovi U oktagonu

SBC 46 Revenge – Okončan još jedan spektakl pred publikom u Zrenjaninu (VIDEO)

Najprestižnija domaća i regionalna MMA organizacija priredila je još jedno borilačko veče za pamćenje pred punim tribinama u „Kristalnoj dvorani“.
Foto: SBC

Veliki internacionalni borilački spektakl „SBC 46 Revenge“ pružio nam je sve ono što MMA sport  čini zanimljivim – nokaute, završnice, i ratove u oktagonu. Kako je sve izgledalo pogledajte u najnovijem video klipu iz naše produkcije:

Nažalost, prvobitno najavljena borba između dva „SBC“ šampiona, neporaženog Predraga Bogdanovića, i bivšeg renomiranog „UFC“ borca Mišela Prazeresa, koja je trebala da predvodi ovaj događaj, odložena je za neki naredni „SBC Revenge“ usled povrede leđa brazilskog borca.
Predrag Bogdanović insistirao je da ipak nastupi u Zrenjaninu i pronađen mu je zamenski protivnik u još jednom iskusnim brazilskom borcu, Paulu Gonsalvesu Silvi „Bananadi“.
Braziliski borac još jednom se pokazao kao čvrst i nezgodan protivnik, i poražen je nakon tri runde jednoglasnom sudijskom odlukom. Bogdanović je izrazio žaljenje što prekidom nije završio borbu, ali sa druge strane zadovoljan je još jednim stečenim iskustvom nakon odrađenih 15 minuta borbe i 14. profesionalnog trijumfa u nizu.

Foto: SBC

U glavnu borbu večeri promovisana je borba između domaćeg borca, iz Žitišta, Tomislava Milića, i Božidara Krstića – veliki revanš između dva mlada MMA ratnika. U njihovoj prvoj borbi Krstić je slavio prelepim nokautom za svega 13 sekundi. Milić je dobio priliku za revanš u svom gradu, i iskoristio je na najbolji mogući način, nakon nešto više od minuta borbe. Gušenjem u prvoj rundi Milić je stigao do petog profesionalnog trijumfa i izazvao pravu euforiju na tribinama „Kristalne dvorane“.

Foto: SBC

Stefan Zvijer stigao je do dvanaestog profi trijumfa ekspresnim prekidom protiv Antonia Zovaka.

Uroš Vesić iz beogradskog „Secutora“ impresivno je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv mnogo iskusnijeg brazilskog borca Robsona Kavalkantija.

Nakon beskompromisne i iscrpljujuće tri runde borac iz Novog Sada, iz „CDS“ kluba, Nenad Milanov, pobedio je sudijskom odlukom protiv ruskog borca Emira Matueva.

Dalibor Ugrenović prelepim nokautom u prvoj rundi slavio je protiv Orkana Velijeva iz Azerbejdžana.

Kiril Tropinin gušenjem je slavio protiv Aleksandra Ibiševića.

 

SBC 46 Revenge, Rezultati
21.01.2023.

“Kristalna dvorana”, Zrenjanin, Srbija

 

1. Kiril Tropinin pobedio Aleksandra Ibiševića gušenjem 1R 1:36

2. Dalibor Ugrenović pobedio Orkana Velijeva nokautom  1R 1:03

3. Nenad Milanov pobedio Emira Matueva jednoglasnom sudijskom odlukom  3R 5:00

4. Stefan Zvijer pobedio Antonia Zovaka tehničkim nokautom TKO  1R 1:01

5. Uroš Vesić pobedio Robsona Kavalkantea tehničkim nokautom TKO  1R 2:53

6. Predrag Bogdanović pobedio Paula Gonsalvesa “Bananadu” jednoglasnom sudijskom odlukom  3R 5:00

7. Tomislav Milić pobedio Božidara Krstića gušenjem  1R 1:07

 

Ekskluzivno – Duško Todorović nastupiće na jednoj od najjačih „UFC“ priredbi ove godine

 

 

Preuzmite android aplikaciju.