Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

Ексклузивно – Душко Тодоровић наступиће на једној од најјачих „UFC“ приредби ове године

Српски „UFC“ борац Душко Тодоровић у свом седмом наступу за најелитнију светску ММА организацију наступиће на великој „UFC 286“ приредби у Лондону, 18. марта, раме уз раме са највећим светским ММА звездама.

Борац београдске „Secutor“ академије, након шест наступа под окриљем највећег светског ММА бренда, коначно ће имати прилику да наступи на правој шампионској pay-per-view „UFC“ приредби, и то каквој. Поред Душковог наступа, на „UFC 286“ приредби гледаћемо врхунски шампионски дуел између Леона Едвардса и Камару Усмана. Такође је најављен и феноменални дуел Џастина Гејџија и Рафаела Физијева. На овој манифестацији такође наступа Гунар Нелсон против Даниела Родригеза, као и Марвин Ветори против Романа Долидзеа.

Душко је до сада стицајем околности углавном наступао на америчким „UFC Fight Night“ приредбама, без публике, и верујемо да ће наступ у препуној лондонској „О2 Areni“, на једној од најбољих „UFC“ манифестација ове године, бити ново искуство за елитног српског борца.

Фото: SBC

Душко ће имати тежак испит у Енглеској овог марта, јер ће га у легендарном октагону чекати непоражени „Cage Warriors“ шампион, Кристијан Лирој Данкан (Christian Leroy Duncan), који ће у Лондону имати свој деби за „UFC“ организацију.
Данкан иза себе има седам узастопних победа у каријери, а своју шансу ће тражити против талентованог Тодоровића, на домаћем терену.

Фото: PrtSc/Twitter/todorovic_ufc

Верујемо да је пред нашим борцем још један сјајан наступ, и да стилски енглески борац одговара Душку.

Фото: PrtSc/Twitter/todorovic_ufc

Српском професионалцу желимо сву срећу у новом испиту у каријери, на путу ка свом трећем „UFC“ уговору.

 

 

Luka Strezoski – I nauka i MMA sport! | U oktagonu 14 (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.