Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

SBC 46 Revenge – Окончан још један спектакл пред публиком у Зрењанину (ВИДЕО)

Најпрестижнија домаћа и регионална ММА организација приредила је још једно борилачко вече за памћење пред пуним трибинама у „Кристалној дворани“.
Фото: SBC

Велики интернационални борилачки спектакл „SBC 46 Revenge“ пружио нам је све оно што ММА спорт  чини занимљивим – нокауте, завршнице, и ратове у октагону. Како је све изгледало погледајте у најновијем видео клипу из наше продукције:

Нажалост, првобитно најављена борба између два „SBC“ шампиона, непораженог Предрага Богдановића, и бившег реномираног „UFC“ борца Мишела Празереса, која је требала да предводи овај догађај, одложена је за неки наредни „SBC Revenge“ услед повреде леђа бразилског борца.
Предраг Богдановић инсистирао је да ипак наступи у Зрењанину и пронађен му је заменски противник у још једном искусним бразилском борцу, Паулу Гонсалвесу Силви „Бананади“.
Бразилиски борац још једном се показао као чврст и незгодан противник, и поражен је након три рунде једногласном судијском одлуком. Богдановић је изразио жаљење што прекидом није завршио борбу, али са друге стране задовољан је још једним стеченим искуством након одрађених 15 минута борбе и 14. професионалног тријумфа у низу.

Фото: SBC

У главну борбу вечери промовисана је борба између домаћег борца, из Житишта, Томислава Милића, и Божидара Крстића – велики реванш између два млада ММА ратника. У њиховој првој борби Крстић је славио прелепим нокаутом за свега 13 секунди. Милић је добио прилику за реванш у свом граду, и искористио је на најбољи могући начин, након нешто више од минута борбе. Гушењем у првој рунди Милић је стигао до петог професионалног тријумфа и изазвао праву еуфорију на трибинама „Кристалне дворане“.

Фото: SBC

Стефан Звијер стигао је до дванаестог профи тријумфа експресним прекидом против Антониа Зовака.

Урош Весић из београдског „Secutora“ импресивно је славио техничким нокаутом у првој рунди против много искуснијег бразилског борца Робсона Кавалкантија.

Након бескомпромисне и исцрпљујуће три рунде борац из Новог Сада, из „CDS“ kluba, Ненад Миланов, победио је судијском одлуком против руског борца Емира Матуева.

Далибор Угреновић прелепим нокаутом у првој рунди славио је против Оркана Велијева из Азербејџана.

Кирил Тропинин гушењем је славио против Александра Ибишевића.

 

SBC 46 Revenge, Резултати
21.01.2023.

“Кристална дворана”, Зрењанин, Србија

 

1. Кирил Тропинин победио Александра Ибишевића гушењем 1Р 1:36

2. Далибор Угреновић победио Оркана Велијева нокаутом  1Р 1:03

3. Ненад Миланов победио Емира Матуева једногласном судијском одлуком  3Р 5:00

4. Стефан Звијер победио Антониа Зовака техничким нокаутом ТКО  1Р 1:01

5. Урош Весић победио Робсона Кавалкантеа техничким нокаутом ТКО  1Р 2:53

6. Предраг Богдановић победио Паула Гонсалвеса “Бананаду” једногласном судијском одлуком  3Р 5:00

7. Томислав Милић победио Божидара Крстића гушењем  1Р 1:07

 

Ekskluzivno – Duško Todorović nastupiće na jednoj od najjačih „UFC“ priredbi ove godine

 

 

Преузмите андроид апликацију.