Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Рок опера „Queen symphony“ 29. и 30. децембра у СНП-у

Ансамбл новосадске Рок опере вас води на фантастично путовање кроз највеће хитове „Queen-а“, у симфонијској верзији и са фантастичним инструменталним и вокалним солистима.
Фото: PrtSc/Facebook.com/events

„Queen“ су глобално присутни у популарној култури више од четири деценије. Процене њихове рекордне продаје крећу се од 170 до 300 милиона, што их чини једним од најпродаванијих музичких уметника на свету. Године 1990. група је добила Брит награду за изузетан допринос британској музици.

Они су 2001. уведени у дворану славних рокенрола, а сваки члан који је компоновао хит синглове сва четири су 2003. уведена у дворану славних текстописаца. 2005. године добили су награду Ивор Новело за изузетну збирку песама од Британске Академије кантаутора, композитора и аутора, а 2018. им је уручена награда Греми за животно дело.

А како у изведби Биг бенда звуче Innuendo , Radio Ga Ga, Another one bites the dust, Barcelona, I want it all, Somebody to love , Don’t stop me now, Hammer to fall, I want to break free, Bohemian rhapsody… И многа друга остварења Фредија Меркурија, Брајана Меја, Роџера Тејлора и Џона Дикона , сазнаћете 29. и 30. децембра у 20:00 часова на великој сцени СНП-а.

Карте по цени од 2000 динара за сва места су у продаји на благајни СНП-а Нови Сад.

Купите карте на време.

Koju smo muziku slušali 70ih godina?

Преузмите андроид апликацију.