Umorni ste od standardnog kuvanog vina i želite da probate nešto malo drugačije?
Zatim probajte topli punč sa džinom, koji kombinuje najbolje tradicionalne arome kuvanog vina sa ukusnim voćnim ukusima. Ovo bi moglo da postane omiljeno zimsko piće za ljubitelje džina i tonika, a one koji se još nisu zaljubili u džin ubedi da mu moraju dati još koju šansu. Kuvani džin je odličan za žurke u kući ili mala damska druženja, ali budite oprezni, jer ovo piće može učiniti da vaši prijatelji češće posećuju.
Sastojci za kuvani džin:
- 500 mililitara džina
- 400 mililitara slatkog crnog vina po želji
- 1 velika kašika šećera
- sok od 1 limuna
- sok od 2 pomorandže
- 3 karanfilića
- 3 štapića cimeta
Priprema:
Stavite sve sastojke u jednu posudu za kuvanje. Ostavite smešu da kuva 15 minuta na srednjoj vatri, ali pazite da ne proključa. Kada je punč gotov, procedite ga, kušajte i po želji dodatno zasladite šećerom ili zakiselite limunom.
Telo na čak osam načina reaguje kada preskačete obroke i svaki od njih je loš
Preuzmite android aplikaciju.