Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Рецепт дана: Таљателе у сосу од парадајза и белог лука

Рецепт за једноставну тестенину са поврћем.
Фото: Pixabay/RitaE
Састојци:
  • 300 грама таљатела
  • 2 кашике маслиновог уља
  • 2 чена белог лука
  • 400 грама пасираног парадајза
  • со
  • бибер
  • пармезан
Припрема:

Таљателе кувајте у сланој води осам до 10 минута. У тигању загрејте маслиново уље, додајте ситно исецкан бели лук и пржите га док не омекша, око један минут. Пасирани парадајз додајте у тигањ са белим луком, промешајте и оставите да се кува на умереној температури око 10 минута. Процедите таљателе и додајте их у парадајз сос. Промешајте да се све лепо сједини. Поспите пармезаном и послужите.

Пријатно!

Tajna dugovečnosti je na vašem stolu!

 

Преузмите андроид апликацију.