Početna > Život i stil
Život i stil

Recept dana: Sneško Belić od barenih jaja

Novogodišnji praznici poznati su po bogatoj trpezi, a ukoliko imate vremena neka se vaša ove godine razlikuje. Evo kako da za pet minuta napravite zabavno novogodišnje predjelo.
Foto: Pixabay/NoName_13
Sastojci:
  • 8 barenih jaja
  • 8 krugova kačkavalja
  • 8 krugova rotkvica
  • 8 maslinki
  • po želji listići šargarepe
  • 16 zrna bibera
  • po želji listovi mladog luka
Priprema:

Celo jaje je glava Sneška Belića. Možete da stavite dva jaja da Sneško ima i telo, ali sa jednim jajetom ćete moći da držite na tacni i lepše će izgledati. Na tacnu staviti listiće luka. Jaje zaseći, staviti na tacnu, napraviti nos od šargarepe, oči biber, zaseći vrh staviti kačkavalj, rotkvicu i maslinku i ubosti čačkalicom.

Prijatno!

Da li postoji pravi način da se okiti jelka

 

Preuzmite android aplikaciju.