Најбољи начин да искористите стари хлеб.
Састојци:
- 9 кришки старог хлеба
- 2 јаја
- 150 милилитара млека
- со, бибер, оригано, босиљак
- 200 грама шунке
- 150 грама сира траписта
- 50 грама моцареле
- кечап
- маслиново уље
Припрема:
Исеците хлеб на кришке. Умутите јаја и млеко, посолите и побиберите. Ставите папир за печење на плех. Ређајте кришке хлеба и сваку кашику намажите мешавином јаја и млека. Овај корак ће омекшати хлеб изнутра док ће остати хрскав споља. Ставите шунку и сир. Ставите кечап и сваку кришку поспите ориганом и босиљком. Прелијте са мало маслиновог уља. Пеците у загрејаној рерни на 200 степени 10 до 15 минута.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.