Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

“Pizza factory by Pagonis“ – Најјача пица у граду (ВИДЕО)

У нашем граду, у “долини гладних“ поред СПЕНС-а, отворена је нова пицерија са убедљиво “најјачом“ пицом у граду.
Фото: Градске инфо

Новосађанин Ненад Пагонис је кик-боксер у најтежој категорији и В.А.К.О. професионални светски шампион.

Ненадових талената је много, међу суграђанима се шушка да је најбољи боксер међу музичарима, али и најбољи музичар међу куварима…

На крају дана се поставља питање да ли постоји нешто што Пагонис не уме да ради?

Лице града: Ненад Пагонис – Кик-боксер (ВИДЕО)

Након што је у Италији пробао фантастичну пицу и сазнао тајну укуса који је добијен због печења у пица-пећи на дрва, сам је одлучио да направи пица-пећ у свом дому и кренуо у гурманску авантуру.

Поред начина печења, квалитет који нуди “Pizza factory by Pagonis’’ огледа се посебности састојака који се користе, јер је све италијанско, од брашна до шунке.

Ипак “Мађарица“ се, разуме се, прави од домаћег кулена, јер као што су Италијани мајстори за пицу, зна се на којем се кутку планете праве најбољи сухомеснати производи.

Истиче да је прављење пице, колико год једноставно изгледало, заправо једна велика филозофија, наука и зараза.

Како и сам Ненад каже, када радимо нешто што волимо немогуће је да се плодови тог рада не примете.

Временом је дошао до јединственог рецепта и укуса, а након потврда његових пријатеља и сталне помаме за овим специјалитетом одлучио се да отвори нешто између традиционалног ресторана и локала брзе хране.

Добар глас се далеко чује, па су сви изгледи да ћемо најбољу пицу у граду, иако постоји мање од месец дана, моћи да једемо на више места у Новом Саду.

Препоручујемо вам да што пре одете и почастите себе овим специјалитетом. Иако је све што смо пробали феноменалног укуса, нисте пробали праву пицу уколико нисте јели “Pagonis“ пицу, тј. специјалитет куће.

 

Преузмите андроид апликацију.