Ако желите брз и једноставан десерт који неће бити тежак за стомак, онда испробајте овај рецепт.
Састојци:
- 70 грама отопљеног путера
- 4 велика јаја
- 80 грама какао
- 200 грама шећера
- 90 грама смеђег шећера
- 1 кашичица екстракта ваниле
- 75 грама сецкане млечне чоколаде
- прстохват соли
Припрема:
Загрејте рерну на 180 степени и обложите калуп за торте папиром за печење. Помешајте путер са шећером и додајте екстракт ваниле. У другу посуду додајте јаја и умутите их виљушком док се на врху не појаве мехурићи. У путер и шећер додајте јаја, додајте какао и све сједините. Затим додајте чоколадне мрвице и со и сипајте смесу у калуп. Пеците торту око 30 минута или док средина не буде као пудинг, чврста, али мекана за јело. Охлађену торту ставите у фрижидер на два сата да се додатно охлади.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.