Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Представљање првог штампаног водича за дигиталне номаде у ТОНС-у

У четвртак, 15. септембра, са почетком у 10.00 часова, у конференцијској сали Туристичке организације Града Новог Сада, биће уприличено представљање првог штампаног водича за дигиталне номаде Удружења за промоцију дигиталних номада, послова на даљину и технологија „Be Happy Work and Travel“.
Фото: Pixabay/coworkingbansko

Представљање ће се одржати уз помоћ и подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, који је препознао значај овог изузетно заступљеног привредног сегмента.

Водич за дигиталне номаде на територији АП Војводине публикован је на енглеском језику, а обједињује све чињенице у вези са компаративним предностима Војводине, као дестинације која треба да привуче људе који користе савремене дигиталне и комуникационе технологије за обављање својих послова и живе „номадским“ животом.

Присутнима ће се обратити директор Туристичке организације Града Новог Сада Бранислав Кнежевић, уједно као и домаћин догађаја, покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић, док ће председник Удружења за промоцију дигиталних номада, послова на даљину и технологија „Be Happy Work and Travel“ Никола Сивч и специјалиста за дигитални маркетинг и веб усклађеност у удружењу Илија Чалина, представити сам Водич, као и појединости у вези са регионалним пројектом под називом „Иста шанса“.

На овај начин се пружа подршка дигиталним номадима кроз едукативно усмеравање и преквалификације, и промовише и овај вид радног ангажовања, посебно у сферама где је то могуће, попут IT сектора, а Водич је један од резултата поменутог пројекта.

Postavljen mlekomat na ulazu u Limansku pijacu

Преузмите андроид апликацију.