Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Председник ЦСКА: Милутинов је најбољи европски центар

Никола Милутинов тренутно се спрема са репрезентацијом Србије за две утакмице квалификација за Мундобаскет, а онда и Европско првенство од 1. до 18. септембра.
Фото: fiba.basketball

За то време из његовог клуба, ЦСКА из Москве, стижу му похвале, ни мање ни више, него од председника „Армејаца“ Андреја Ватутина.

Он је у једном интервјуу испричао да ће Милутинов највероватније остати у Москви, где је од овог лета и Дејан Давидовац.

„Нисмо се трудили да га задржимо. Милутинов је пример професионализма и високе одговорности. Имао је неке сумње када смо искључени из сезоне у Евролиги. Али одмах је уверио да намерава да поштује постојећи уговор. Уз то, за њега није само у питању новац, већ и могућност да нешто освоји са ЦСКА. Уосталом, прву сезону у нашем тиму прекинула му је повреда, а другу је поражен у финалу, упркос бриљантном наступу. Он је најбољи европски центар и срећни смо што ће наставити да игра црвено-плаве боје“, рекао је Ватутин.

За разлику од Милутинова, екипу су напустили Вил Клајбурн (Анадолу Ефес) и Токо Шенгелија (Виртус још прошле сезоне), будући да руски клубови неће моћи да учествују у Евролиги, због добро познате ситуације.

Kraj sage – Durent ostaje u Bruklinu

Преузмите андроид апликацију.