Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Ponuda Hamburga preplavila tezge Riblje pijace: Aktuelne cene sa novosadskih tezgi

Reporteri portala NS Uživo obišli su jutros Riblju pijacu i proverili aktuelne cene voća i povrća. Ponuda je bogata, a na tezgama preovladava sezonsko voće-grožđe

Voće
Foto: nsuzivo.rs

Na Ribljoj pijaci osim prijatne atmosfere, prisutan je miris grožđa. Za kilogram narandže potrebno je izdvojiti od 250 dinara. Limun košta od 250 dinara za kilogram. Kruške koštaju od 180 dinara. Nektarine koštaju od 200 dinara do 250 dinara za kilogram. Šljive koštaju od 200 dinara za kilogram.

Kupine koštaju od 250 dinara manje korpice, a velike korpice 500 dinara. Borovnice koštaju 600 dinara za kilogram, a dostupne su i u manjim pakovanjima po ceni od 200 dinara do 400 dinara. Maline se prodaju po ceni od 250 dinara i 500 dinara. Za kupovinu mini lubenice potrebno je izdvojiti od 100 dinara za kilogram. Smokve koštaju od 300 dinara. Za kilogram jabuke potrebno je izdvojiti od 100 dinara.

Povrće
Foto: nsuzivo.rs

Kilogram tikvica košta od 130 dinara. Za kilogram krompira, potrebno je izvdojiti od 130 dinara. Kilogram crnog luka košta od 80 dinara do 120 dinara.

Za sveže salate izbor je takođe bogat. Kilogram krastavca košta od 130 dinara. Ljuta papričica košta 50 dinara, prodaje se na komad. Beli luk košta 50 dinara.

Karfiol košta 400 dinara za kilogram. Žuta paprika košta od 180 dinara, za rogu potrebno izdvojiti od 200 dinara. Domaći paradajz košta od 150 dinara do 300 dinara za kilogram. Zelena paprika košta od 200 dinara za kilogram. Kilogram brokolija košta od 400 dinara. Mladi luk košta od 80 dinara za vezu. Veza za supu košta 120 dinara. Spanać košta od 200 dinara za kilogram.

Osim bogate ponude, poslodavci su pokazali da imaju i dobar smisao za humor. Pa tako na gajbici sa paradajzom možete da naiđete na natpise kao što su “Ne stiskaj me boli me”, “Šljivar sa njive”…

Uskoro veći broj alarmnih sirena u Novom Sadu – potrebno unapređenje gradskog sistema javnog uzbunjivanja

Preuzmite android aplikaciju.