Početna > Novi Sad

Novi Sad Urbani Novi Sad

Poklon za sve posetioce uz „Slikaj i cirkaj“ radionicu 1. februara na „Noći bestselera“ u Areni Sinepleks

Ljubitelji knjiga i filmova koji na velikom platnu oživljavaju svetski poznate priče, uživaće naredne srede na prvom „Bestseler Night“ događaju ove godine u bioskopu Arena Sinepleks.
Foto: Promo

Film „Čovek po imenu Oto“, snimljen prema bestseleru Njujork Tajmsa, stiže na veliko platno 1. februara od 20 časova, a tim povodom smo pripremili specijalan događaj uz poklone za svakog posetioca i čuvenu Slikaj i cirkaj radionicu u holu bioskopa. Ulaznice su u prodaji.

Pridružite nam se već od 19 časova, jer će u holu bioskopa „Slikaj i cirkaj“ organizovati besplatnu radionicu izrade bukmarkera. Broj učesnika je ograničen. Prepustite se kreativnosti i korak-po-korak naslikajte svoje remek-delo uz čašu šampanjca.

Prijatelji Arene iz škole stranih jezika „Liberta“ pokloniće svakom posetiocu vaučer sa popustom za upis, a najsrećnije očekuju vredni pokloni. Takođe, Laguna će darovati najsrećnije posetioce bestseler knjigom Fredrika Bakmana „Čovek po imenu Uve“, prema kojoj je snimljen film.

Film „Čovek po imenu Oto“ govori o Otou Andersonu (Tom Henks), mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija.

Kada se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva koje će okrenuti njegov svet naglavačke.

Režiran od strane Marka Forstera (U potrazi za nedođijom), Čovek zvani Oto okuplja dvostrukog oskarovca Toma Henksa, Marijanu Trevinjo, Rejčel Keler i Manuela Garsiju Rulfo. Scenario je napisao Dejvid Mekgi prema romanu ,,Čovek po imenu Uve“ Fredrika Bakmana.

„Lords of the Sound“ muzika Hansa Cimera, 29. januara u SNP-u

Preuzmite android aplikaciju.