Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Поклон за све посетиоце уз „Сликај и циркај“ радионицу 1. фебруара на „Ноћи бестселера“ у Арени Синеплекс

Љубитељи књига и филмова који на великом платну оживљавају светски познате приче, уживаће наредне среде на првом „Bestseler Night“ догађају ове године у биоскопу Арена Синеплекс.
Фото: Промо

Филм „Човек по имену Ото“, снимљен према бестселеру Њујорк Тајмса, стиже на велико платно 1. фебруара од 20 часова, а тим поводом смо припремили специјалан догађај уз поклоне за сваког посетиоца и чувену Сликај и циркај радионицу у холу биоскопа. Улазнице су у продаји.

Придружите нам се већ од 19 часова, јер ће у холу биоскопа „Сликај и циркај“ организовати бесплатну радионицу израде букмаркера. Број учесника је ограничен. Препустите се креативности и корак-по-корак насликајте своје ремек-дело уз чашу шампањца.

Пријатељи Арене из школе страних језика „Либерта“ поклониће сваком посетиоцу ваучер са попустом за упис, а најсрећније очекују вредни поклони. Такође, Лагуна ће даровати најсрећније посетиоце бестселер књигом Фредрика Бакмана „Човек по имену Уве“, према којој је снимљен филм.

Филм „Човек по имену Ото“ говори о Отоу Андерсону (Том Хенкс), мрзовољном удовцу коме радост доноси једино критиковање и осуђивање својих огорчених комшија.

Када се живахна млада породица досели у комшилук, упознаје свог парњака у оштроумној и веома трудној Марисол, што води до неочекиваног пријатељства које ће окренути његов свет наглавачке.

Режиран од стране Марка Форстера (У потрази за недођијом), Човек звани Ото окупља двоструког оскаровца Тома Хенкса, Маријану Тревињо, Рејчел Келер и Мануела Гарсију Рулфо. Сценарио је написао Дејвид Мекги према роману ,,Човек по имену Уве“ Фредрика Бакмана.

„Lords of the Sound“ muzika Hansa Cimera, 29. januara u SNP-u

Преузмите андроид апликацију.