Početna > Sport > Ostali sportovi
Ostali sportovi

Počele prijave za 36. Beogradski maraton

Prijave za 36. Beogradski maraton otvorene su danas tako da svi zainteresovani takmičari mogu da se prijave za ovu najveću sportsku manifestaciju u Beogradu.
Foto: Tanjug/Darimir Banda

U saopštenju se navodi da su od danas putem sajta Beogradskog maratona www.bgdmarathon.org omogućene prijave za naredni maraton, koji će biti održan u nedelju 23. aprila naredne godine.

„Promotivna cena kotizacije za učešće na 36. Beogradskom maratonu važiće do 15. februara 2023. godine u iznosu od 2.990 dinara (25 evra za strane državljane). U učesničkom paketu, očekuje vas startni broj sa čipom, funkcionalna majica, medalja na cilju, okrepa na stazi, zdravstveno obezbeđenje na stazi i u cilju, garderoba, onlajnu rezultati i diploma. Bilo da je vaš izbor da se oprobate na trci od 10 km, da istrčite polumaraton – 21 km ili pak planirate da podignete lestvicu i pripremite se za maraton – 42 km, sada je pravi trenutak da se prijavite i obezbedite sebi učešće po promotivnoj ceni, na spektakularnom početku trkačke sezone“, navodi se u saopštenju Beogradskog maratona.

Gradski sportski savez Novog Sada dodelio priznanje vaterpolistkinjama VK Vojvodine

Preuzmite android aplikaciju.