Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Почеле пријаве за 36. Београдски маратон

Пријаве за 36. Београдски маратон отворене су данас тако да сви заинтересовани такмичари могу да се пријаве за ову највећу спортску манифестацију у Београду.
Фото: Танјуг/Даримир Банда

У саопштењу се наводи да су од данас путем сајта Београдског маратона www.бгдмаратхон.орг омогућене пријаве за наредни маратон, који ће бити одржан у недељу 23. априла наредне године.

„Промотивна цена котизације за учешће на 36. Београдском маратону важиће до 15. фебруара 2023. године у износу од 2.990 динара (25 евра за стране држављане). У учесничком пакету, очекује вас стартни број са чипом, функционална мајица, медаља на циљу, окрепа на стази, здравствено обезбеђење на стази и у циљу, гардероба, онлајну резултати и диплома. Било да је ваш избор да се опробате на трци од 10 км, да истрчите полумаратон – 21 км или пак планирате да подигнете лествицу и припремите се за маратон – 42 км, сада је прави тренутак да се пријавите и обезбедите себи учешће по промотивној цени, на спектакуларном почетку тркачке сезоне“, наводи се у саопштењу Београдског маратона.

Gradski sportski savez Novog Sada dodelio priznanje vaterpolistkinjama VK Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.