Početna > Novi Sad
Novi Sad Urbani Novi Sad

Petnaesti „To Be Punk.Festival.“ sutra i u subotu u SKCNS Fabrika

Petnaesto izdanje „To Be Punk.Festival.“ u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, održaće se u SKCNS Fabrici u petak i subotu, 25. i 26. novembra 2022. godine.
Foto: PrtSc/Facebook/To Be Punk.Festival.

Ulaznice su u pretprodaji onlajn kao i na prodajnim mestima Gigstix-a. Moguće je kupiti samo komplet ulaznica za obe večeri, po ceni od 1500 dinara. Pojedinačne ulaznice prodavaće se na dan festivala, na biletarnici Fabrike po ceni od 1000 dinara za veče.

Oba dana, vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 19 časova, a koncerti počinju u 20 časova.

Ovogodišnje izdanje TBP-a održava se u sklopu programskog luka “Druga? Evropa”, Evropske prestonice kulture Novi Sad 2022.

U petak, 25. novembra nastupaju: jedan od vodećih street punk bendova, „Lion’s Law“ iz Pariza,„Yöu – HC“ pank bend iz Skoplja, „Odpadki civilizacije“ – ljubljanski HC bend, jedno od prvih hardkor imena nekadašnje Jugoslavije, „Liquid Supercharge“ rokenrol/pank/hardkor bend iz Pule i „Neuspeh“- novosadski bend koji će ovom prilikom promovisati debi album u izdanju SKCNS.

U subotu, 26. novembra nastupiće: kultni hardkor/pank bend iz Tokija „Death Side“, francuski „Oi!“ bend „Rixe“, pank bend iz Barselone, „La Inqusicion“, „Ruidosa Inmundicia“ iz Beča čiji zaštitni znak su brze i furiozne pesme, „Kriva istina“, pank bend iz Zagreba, „Agregat“, riječko-postojnski melodični HC bend i  „Statico“ HC bend iz Beograda.

Umetnik iz brazilske favele 27. novembra u Distriktu

Preuzmite android aplikaciju.