Početna > Novi Sad
Kulturna scena Novi Sad

Novosađani se ponovo zaljubili u svoj grad na foto-izložbi “Pozitivna strana grada“ (VIDEO)

Decentralizovanje kulture koje je u poslednjih nekoliko godina zaživelo u našem gradu, dovelo je do toga da u raznim novosadskim kvartovima i okolnim naseljima, kulturne stanice postanu nosioci raznih umetničkih dešavanja.

Upravo zato u našem gradu nikada nije bilo više kulturnih i umetničkih dešavanja poput koncerata, predstava, a na kraju i izložbi.

Jedna takva izložba, koja je privukla pažnju velikom broju naših sugrađana, održala se sinoć u prostorijama Kulturne stanice “Barka“.
Foto: Gradske info

Oni koji sinoć nisu posetili izložbu i uživali u pogledu na prelepe fotografije Novog Sada pristigle na foto-konkurs “Pozitivna strana grada“, to mogu da urade sve do 28. novembra.

Celokupnu priču upotpunilo je izvođenje muzičkog kvarteta ‘’String Ladies’’.

Foto: Gradske info

Prvu nagradu osvojila je Marija Konjik.

Drugu nagradu osvojila je Dajana Halas.

Treću nagradu osvojio je Goran Jordanski.

Takođe, dodeljene su i dve specijalne nagrade, jedna za doprinos analognoj fotografiji Teodori Kolarov i, druga, nagrada redakcije portala “Gradske info“ Marini Stančević.

U sledećem članku možete pogledati kako su izgledale pobedničke fotografije koje su osvojile vredne nagrade i dobiti više informacija o samom konkursu i odzivu koji je premašio sva očekivanja:

Otvorena izložba „Pozitivna strana grada“ – sve lepote Novog Sada u KS Barka (FOTO)

Preuzmite android aplikaciju.