Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Новосађани се поново заљубили у свој град на фото-изложби “Позитивна страна града“ (ВИДЕО)

Децентрализовање културе које је у последњих неколико година заживело у нашем граду, довело је до тога да у разним новосадским квартовима и околним насељима, културне станице постану носиоци разних уметничких дешавања.

Управо зато у нашем граду никада није било више културних и уметничких дешавања попут концерата, представа, а на крају и изложби.

Једна таква изложба, која је привукла пажњу великом броју наших суграђана, одржала се синоћ у просторијама Културне станице “Барка“.
Фото: Градске инфо

Они који синоћ нису посетили изложбу и уживали у погледу на прелепе фотографије Новог Сада пристигле на фото-конкурс “Позитивна страна града“, то могу да ураде све до 28. новембра.

Целокупну причу употпунило је извођење музичког квартета ‘’String Ladies’’.

Фото: Градске инфо

Прву награду освојила је Марија Коњик.

Другу награду освојила је Дајана Халас.

Трећу награду освојио је Горан Јордански.

Такође, додељене су и две специјалне награде, једна за допринос аналогној фотографији Теодори Коларов и, друга, награда редакције портала “Градске инфо“ Марини Станчевић.

У следећем чланку можете погледати како су изгледале победничке фотографије које су освојиле вредне награде и добити више информација о самом конкурсу и одзиву који је премашио сва очекивања:

Otvorena izložba „Pozitivna strana grada“ – sve lepote Novog Sada u KS Barka (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.