Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

„Најбоље из Војводине“ Новосадски сајам је понео за Пољопривредни сајам (ФОТО)

На Новосадском сајму на Сајму туризма данас су уручени сертификати новим корисницима ознаке „Најбоље из Војводине“, ознаке која је након чак шест година паузе поново установљена 2021. године.
Фото: Новосадски сајам

Свечаност је уприличена у Хали „Мастер“ на штанду Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.

Знак „Најбоље из Војводине“ Новосадски сајам је понео за Пољопривредни сајам у категорији манифестација.

Новосадски сајам ће наредне године обележити век постојања, а од 20. до 26. маја, организовати 90. међународни пољопривредни сајам.

Данас је Међународни пољопривредни сајам највећа и најзначајнија смотра аграра у овом делу Европе. Окупља све значајне актере агробизниса и представнике привредних грана које се наслањају на пољопривреду, из Србије и света.

Генералном директору Новосадско сајма, Слободану Цветковићу, признање су уручили Нада Матић, прослављена параолимпијка и Ненанд Иванишевић, покрајински секретар за привреду и туризам.

Од данас Новосадски сајам има право да на Пољопривредном сајму знак „Најбоље из Војводине“ истиче у наредне три године.
Фото: Новосадски сајам

У категорији махифестација знак су понели и Туристичка организација Града Кикинда за манифестацију ,,Дани лудаје“ и Град Зрењанин за манифестацију ,,Дани пива“.

Национална комора за моду Србије понела је ознаку за манифестацију „Serbia Fashion Week“, Туристичка организација Шид за манифестацију ,,Сремска куленијада“, а Удружење грађана „Fortunes“ за МЕКСТ конференцију.

Признања су уручена и у категоријама производа, услуга и старих заната.

Нада Матић и Борислава Перић Ранковић, недавно су освојиле прво место у дублу на Светском првенству за особе са инвалидитетом у Гранади.

Феноменалан успех нису оствариле само у овој, већ и у другим конкуренцијама где су освојене још две медаље за Србију.

Уз Ненада Иванишевића, признања је данас уручивала и Андреа Вилагош, првакиња света у бацању копља за узраст до 20 година.
Фото: Новосадски сајам

Završen sajam turizma na Novosadskom sajmu

Преузмите андроид апликацију.