Почетна > Србија
Србија

Момировић: Од данас 250 нових радних места у Старој и Новој Пазови

Одговорном политиком Владе Републике Србије и константним привлачењем инвестиција, данас је отворен још један модеран шопинг центар у коме ће посао добити 250 људи из Старе и Нове Пазове, Инђије, Бановаца и околних места, рекао је министар трговине Томислав Момировић, током данашњег обраћања на отварању БИГ шопинг центра у Новој Пазови.
Фото: Танјуг/Ђорђе Крстић

„Општина Стара Пазова спада у најразвијеније локалне самоуправе у Србији са константним повећањем животног стандарда“, рекао је министар Момировић, а наводи се у саопштењу Министарства трговине.

Он је додао да је 2012. године у овој општини било више од 9.000 запослених, док данас број запослених прелази 25.000.

Он каже да Стара Пазова данас има више од 100 страних компанија и више од 3.500 активних пољоприведних газдинстава, којии чине кичму „наше земље у деценијама које су иза нас и чиниће кичму у деценијама које су пред нама“.

„То је Србија коју желимо да видимо – Србија нових инвестиција, Србија у којој највеће светске компаније отварају своја представништва и производне погоне“, закључио је министар Момировић.

Председник општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић захвалио се министру Момировићу на данашњем присуству и истакао да је ова општина у последњих десет година толико привредно напредовала да је незапосленост сведена на минимум.

Vučić sutra u Somboru na obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji

Преузмите андроид апликацију.