Почетна > Србија
Србија

Министар Немања Старовић: Александар Вучић био је и остао најодлучнији борац против организованог криминала на Балкану

Србија ће остати одлучна у борби против организованог криминала који се деценијама развијао широм региона и никада неће бити сигурна кућа за убице и трговце смрћу.
Фото: Горан Станковић/ Министарство одбране и војске Србије/AtaImages

Члан Председништва СНС Немања Старовић и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, огласио се поводом преписки између вође тзв. Кавачког клана Радоја Звицера и његовог сарадника из црногорске полиције Љуба Миловића које су данас објављене у подгоричким медијима.

Његово саопшење преносимо у целости:

„Сегменти преписке између вође тзв. Кавачког клана Радоја Звицера и његовог сарадника из црногорске полиције Љуба Миловића који су данас објављени у подгоричким медијима, служе као још једна потврда за то да је председник Србије Александар Вучић био и остао најодлучнији борац против организованог криминала на Балкану, због чега мафијашки кланови континуирано раде на његовој политичкој, медијској, али и физичкој ликвидацији.

Објављена преписка између фигура са самог врха криминалног клана одговорног за десетине најмонструознијих убиства и касапљење људи указује на претњу не само према председнику Вучићу, већ и према члановима његове породице. Те претње добијају на озбиљности и значају када се у обзир узму развијене мреже мафијашких кланова са полицијским службама, медијима и одређеним елементима у правосуђу држава региона“.

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Преузмите андроид апликацију.