Početna > Novi Sad
Aktuelno Novi Sad

Manifestacija „Dani nautike Novog Sada“ od 26. do 28. avgusta na Štrandu

Manifestacija se ove godine po prvi put održava u Novom Sadu na novosadskom kupalištu Štrand od 26. do 28. avgusta.
Foto: Gradske info

Manifestaciju organizuje udruženje „Odrasti zdravo“ u saradnji sa JKP „Gradsko zelenilo“ i uz podršku Grada Novog Sada i Uprave za privredu grada Novog Sada.

U trajanju od tri dana(svakim danom od 10:00 do 20:00 časova) na platou Štranda ispod Mosta slobode, biće izložena i prezentovana svim posetiocima nautičke proizvode,plovila za sport i razonodu koji se proizvode u Novom Sadu.

Za sve zainteresovane posetioce organizovaće se test vožnje na vodi kako bi svi zainteresovani mogli da vide i osete čari nautičkog turizma i sve pogodnosti koje im nautički proizvodi donose.

Svi posetioci će moći bolje da se upoznaju sa nautičkom privrednom i turističkom ponudom Novog Sada i da iskoriste brojne popuste koje će ponuditi izlagači.

Ideja manifestacije „Dani nautike Novog Sada“ je da se obezbede direktni susreti posetioca (građana) i predstavnika nautičkih proizvođača,opreme i nautičkog turizma u Novom Sadu.

Kako bi se građani bolje informisali o nautičkoj ponudi u Novom Sadu i u buduće izdvojili više svog slobodnog vremena za odmor na vodi u blizini Novog Sada.

Ulica priča priču: Trg republike

Preuzmite android aplikaciju.