Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Манифестација „Дани наутике Новог Сада“ од 26. до 28. августа на Штранду

Манифестација се ове године по први пут одржава у Новом Саду на новосадском купалишту Штранд од 26. до 28. августа.
Фото: Градске инфо

Манифестацију организује удружење „Одрасти здраво“ у сарадњи са ЈКП „Градско зеленило“ и уз подршку Града Новог Сада и Управе за привреду града Новог Сада.

У трајању од три дана(сваким даном од 10:00 до 20:00 часова) на платоу Штранда испод Моста слободе, биће изложена и презентована свим посетиоцима наутичке производе,пловила за спорт и разоноду који се производе у Новом Саду.

За све заинтересоване посетиоце организоваће се тест вожње на води како би сви заинтересовани могли да виде и осете чари наутичког туризма и све погодности које им наутички производи доносе.

Сви посетиоци ће моћи боље да се упознају са наутичком привредном и туристичком понудом Новог Сада и да искористе бројне попусте које ће понудити излагачи.

Идеја манифестације „Дани наутике Новог Сада“ је да се обезбеде директни сусрети посетиоца (грађана) и представника наутичких произвођача,опреме и наутичког туризма у Новом Саду.

Како би се грађани боље информисали о наутичкој понуди у Новом Саду и у будуће издвојили више свог слободног времена за одмор на води у близини Новог Сада.

Ulica priča priču: Trg republike

Преузмите андроид апликацију.