Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Ледена шума и ове године у Дунавском парку

Информација која ће засигурно обрадовати све љубитеље клизања и новогодишње атмосфере је да ће Удружење „Ледена шума“ и ове године ће поставити клизалиште и пратећу опрему у Дунавском парку.
Фото: Градске инфо

Ова својеврсна манифестација настала је из потребе да се Новосађанима током зимских месеци понуди занимљив културно – забавни и спортски догађај. Окосницу ове манифестације чини несвакидашње клизалиште на отвореном.

Клизање као једно од главних спортских активности током зимских месеци, на овој манифестацији доступно је свима, првенствено деци и тинејџерима, али и одраслим особама.
Фото: Градске инфо
Оно што ова манифестација нуди својим посетиоцима је централно клизалиште у наткривеном простору, стаза за клизање око језера у Дунавском парку, наткривена бина за културно-забавни програм, свирке и диџеј наступи сваког викенда.
Фото: Градске инфо

Градска управа за привреду је претходно на конкурсу намењеном за дешавања од јавног интереса за Град Нови Сад определила осам милиона динара за ову манифестацију, а радови на постављању опреме би требали да крену крајем новембра или почетком децембра.

Koncert Italijanske impresije 17. novembra u Sinagogi

 

Преузмите андроид апликацију.