Почетна > Бизнис
Бизнис Свет

Корисници Фејсбука моћи ће да имају до пет профила на свом корисничком рачуну

Фејсбук уводи могућност да корисници имају до пет профила под једним корисничким рачуном.
фејсбук
Фото: Unsplash/Solen Feyissa

Фејсбукова матична компанија Мета најавила је промену производа која би помогла људима да прилагоде своје Фејсбук искуство на темељу интереса и односа. Попут објављивања различитих врста садржаја намењених породици у односу на пријатеље, пише портал Метро.

Нови потез из Мете сигнализује велики помак у односу на услов „правог имена“ који је компанија одржавала од свог почетка.

Сваки корисник и даље може имати само један Фејсбук кориснички рачун с главним профилом који наставља користити право име особе. Људи ће, међутим, моћи приступити свим додатним профилима које направе након што се пријаве на тај рачун. Промена би могла омогућити корисницима да делимично анонимизирају свој идентитет на највећој друштвеној мрежи на свету.

Ова нова промена слична је опцијама које нуде конкуренти попут TikToka и Twittera, као и Instagrama, који је исто тако у власништву Мете.

Мета је у саопштењу нагласила да ће се њена правила против лажног представљања и других врста обмањујућег представљања идентитета наставити примењивати ​​на све профиле. Портпарол Мете рекао је дакомпанија тестира нови приступ у одређеним земљама. Одбио је навести о којим земљама је реч.

Прошле године Фејсбук је доживео ребранд и компанија је променила име у Мета. С новим фокусом на стварање производа за своју понуду виртуалне стварности. Мета је у јулу најавила да ће почети с увођењем „Мета рачуна“ како би се људи могли пријавити на своје ВР уређаје без Фејсбук рачуна. То би се требало догодити у августу 2022. године.

Nokia posvećena reizdanjima svojih starih modela

 

Преузмите андроид апликацију.