Početna > Novi Sad

Novi Sad Urbani Novi Sad

Koncert benda „Mostar Sevdah Reunion“ u petak u SKCNS Fabrici

Pioniri sevdaha 21. veka Mostar Sevdah Reunion nastupiće u SKCNS Fabrici u petak, 30. decembra u 21 čas.
Foto: SKCNS Fabrika

Oni su u julu ove godine objavili jednu od najemotivnijih pesama pod nazivom „Kad muzika stane“ posvećenu preminulom pevaču Milutinu Sretenoviću Sreti. Nakon njegove smrti, bend je na osnovu telefonskog snimka i Sreti u čast, objavio pesmu „Kad muzika stane“. Ova pesma, u produkciji producenta i osnivača benda Dragog Šestića može da se posluša na jutjub kanalu „Snail Recordsa“ https://www.youtube.com/watch?v=5a9lBHMc5Yg.

Sreta je preminuo nakon koncerta u Makarskoj prošlog avgusta i od tada bend nije uživo ni jednom nastupao, već se posvetio samo studijskom radu. Ovo je prva pesma koja je napravljena posle tog perioda i predstavlja novi početak i novu koncertnu sezonu benda „Mostar Sevdah Reunion“.

Polovinom novembra bend je objavio novi album pod nazivom „Lady Sings The Balkan Blues“ na kom se nalazi 11 numera koje će moći da se čuju i na koncertu u Fabrici.

Ulaznice su u pretprodaji online na http://www.gigstix.com/, kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Early bird ulaznice koštaju 1.200 dinara, a redovna cena u pretprodaji iznosiće 1.500 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1.800 dinara i moći će da se kupe na biletarnici Fabrike koja se otvara u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

Kultni novosadski bend „Obojeni program“ deo je Dočeka! (VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.