Почетна > Нови Сад
Нови Сад Урбани Нови Сад

Концерт бенда „Mostar Sevdah Reunion“ у петак у СКЦНС Фабрици

Пионири севдаха 21. века Мостар Севдах Реунион наступиће у СКЦНС Фабрици у петак, 30. децембра у 21 час.
Фото: СКЦНС Фабрика

Они су у јулу ове године објавили једну од најемотивнијих песама под називом „Кад музика стане“ посвећену преминулом певачу Милутину Сретеновићу Срети. Након његове смрти, бенд је на основу телефонског снимка и Срети у част, објавио песму „Кад музика стане“. Ова песма, у продукцији продуцента и оснивача бенда Драгог Шестића може да се послуша на јутјуб каналу „Snail Recordsa“ https://www.youtube.com/watch?v=5a9lBHMc5Yg.

Срета је преминуо након концерта у Макарској прошлог августа и од тада бенд није уживо ни једном наступао, већ се посветио само студијском раду. Ово је прва песма која је направљена после тог периода и представља нови почетак и нову концертну сезону бенда „Mostar Sevdah Reunion“.

Половином новембра бенд је објавио нови албум под називом „Lady Sings The Balkan Blues“ на ком се налази 11 нумера које ће моћи да се чују и на концерту у Фабрици.

Улазнице су у претпродаји онлине на http://www.gigstix.com/, као и на продајним местима Гигстиxа. Еарлy бирд улазнице коштају 1.200 динара, а редовна цена у претпродаји износиће 1.500 динара. На дан концерта цена улазнице биће 1.800 динара и моћи ће да се купе на билетарници Фабрике која се отвара у 20 часова. Концерт ће почети у 21 час.

Kultni novosadski bend „Obojeni program“ deo je Dočeka! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.