Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Како изгледа Техничка служба ПУ “Радносно детињство“? (ВИДЕО)

Већ смо причали о томе да ПУ “Радосно детињство“ не чине само дивни васпитачи који су у непосредном контакту са вашом децом.
Фото: Градске инфо

Напротив ову останову чини низ сектора који када се уклопе заједно чине једну неустрашиву и по свему судећи, веома успешну целину.

Развогарали смо са господином Миланом Бадрљицом, запосленим у Техничкој служби ПУ “Радосно детињство“ који нам је детаљно објаснио чиме се они то баве и колико је њихов део посла заправо битан за само функционисање предшколске установе.

Он је истакао да је поред капиталног, текућег и инвестиционог одржавања објеката, зграда и уређаја, одговоран и за транспортни део хране до вртића.

Prednosti života u Novom Sadu: Besplatni vrtići

У склопу Техничке службе ПУ “Радосно детињство“ запослено је преко седамдесет људи без којих ништа не би могло да функциониште.

“Ми смо ту да испунимо васпитачима све услове, како би они могли да се баве чувањем и васпитавањем деце!“, поентирао је Бадрљица.

У нашем интересантном видеу можете погледати каква атмосфера влада у Техничког служби ПУ “Радосно детињство“ и чиме се они заправо баве?

Преузмите андроид апликацију.