Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Захвалница сјајним васпитачицама (ВИДЕО)

Замислите колико сте некоме важни када и двадесет година после вашег растанка тачно у поноћ за сваку Нову Годину и рођендан помисли на вас и пусти вам поруку?
Фото: Приватна архива родитеља вртића “Петар Пан“

Управо такав однос су васпитачице Весна Милановић и Александра Зорић Раичевић градиле са децом у вртићу “Петар Пан“ на Детелинари.

Погледајте како смо се провели у вртићима ”Лијенка”, ”Изворчић”, и ”Лептирић”.

Да се труд исплати, недавно је и показала иницијатива родитеља који су учинили све у њиховој моћи да им се бескрајно захвале.

Постоје људи који свој посао раде до истека радног времена, те када се оно наврши више не размишљају о њему, док постоје и они мало другачији који живе за свој позив.

Вртићи: ”Чуперак”, ”Златна рибица” и ”Радосница”

Многе дечије групице изашле су из руку брижних васпитачица оплемењена са небројено пуно врлина.

Фото: Приватна архива родитеља вртића “Петар Пан“

Када смо отишли да упознамо ове феноменалне жене, затекли смо хармоничну ситуацију.

Навикнути на пребацивање такозваног “врућег кромпирића“ са једне стране на другу када су критике у питању, пријатно смо се обрадовали речима које су представнице родитељима имале да упуте васпитачицама и обрнуто.

Вртићи: ”Колибри”, ”Зека” и ”Весели вртић”

Деца о којима су бринуле Сашка и Весна бриљирала су на тестирању за школу, а у мору малишана тачно би се могли препознати полазници њихове групе, и то по манирима и беспрекорном понашању.

Васпитачице су деци усадиле знатижељу према свету око себе, чврсто им утемељиле самопоуздање и свест о томе колико је слога битна.

Веома је битно подићи родитељима свест о томе колико су васпитачице битни чиниоци у даљем току развоја њихове деце и колико је љубави и истрајности уложено у сваки вртић ПУ Радосног детињства.

Иако је најлакше убирати плодове нечијег рада, хвалити се како нам дете иде у најуспешнију групу у вртићу, и поносити се комшијама како је, баш, наше дете најлепше васпитано, постоје и они родитељи који схватају да поред њих постоје и други људи чији се труд огледа управо у њиховој деци.

У знак захвалности маме Гордана Стојановић и Татјана Богојевић написале су васпитачицама писмо…

 

Преузмите андроид апликацију.