Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Хуманитарни сајам ”Град хуманости”, у суботу 18. јуна на Штранду

Удружење ”Чепом до осмеха” организује још један у низу сајам под називом ”Град хуманости” , у суботу 18.6.2022. године на новосадском купалишту Штранд, код другог улаза у делу испод моста, у 10 часова.
Фото: Unsplash/Tim Mossholder
Идеја манифестације јесте промовисање, оснаживање, умрежавање и пружање подршке удружењима чија је делатност брига о особама са инвалидитетом, ментално недовољно развијеним особама и деци са сметњама у развоју, као и залагање у циљу побољшања положаја особа из рањивих група.

Удружења ће имати могућност међусобног упознавања, умрежавања и представљања својих ручно рађених производа и услуга. Омогућено ће бити и информисање о неопходности спровођења и развоја социјалног предузетништва у виду дијалога зарад реализовања будућег пословања.

Удружења која ће се представити и учествовати на сајму су: УГ “Сунце” из Новог Сада, УГ “Лице улице”, УГ МНРО из Бачке Паланке, УГ “Екологија и дете”, Тате Новосађани, Фондација “Први корак” из Новог Сада, УГ “Из другог угла” из Ветерника и Миодраг Мика Петровић, који ће представити своју поезију.

У току манифестације предвиђена је и радионица за децу у оквиру које ће бити организовано склапање мозаика од пластичних чепова, разне друштвене игре и изложба играчака направљених од рециклираног материјала.

Овај пројекат подржан је од стране Градске управе за привреду града Новог Сада.

Da li ste znali koji je površinski najveći park u našem gradu?

 

Преузмите андроид апликацију.