Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Хор и публика певали као једно – „Ми и Ла на штиклама“ одржале концерт на СПЕНС-у (ВИДЕО)

Јединствена женска певачка група „Ми и Ла на штиклама“ заједно са својом публиком обележила је почетак нове радне недеље на најбољи могући начин – песмом.

Љубитељи вокалне музике данас су у театрону СПЕНС-а имали прилику да чују гласове најпознатијег новосадског женског хора, али и да са заједно са њима запевају најпознатије хитове.

„Ми и Ла на штиклама постоје већ две године, а ово је други концерт по реду. СПЕНС је место на којем сам ја запевала са 5 година, волим СПЕНС, моје жене воле да певају на СПЕНС-у и ред је да покажу људима оно на чему су радиле претходних годину дана“, рекла је пред концерт оснивачица ове групе Мила Думедаш Јуришић, а њен хор испунио је очекивања.

Концерт је употпуњен гласовима Ђорђа Чавића и Александра Филиповића који су били гостујући извођачи, а пратио их је „Marquez deejay“.

Старе, нове, домаће и стране – песме свих жанрова и врста биле су на разноврсном репертоару.

Неке нумере изненадиле су присутне, али на најбољи могући начин, а чињеница да је публика кроз читав наступ певала уз хор показује да је избор песама био баш по мери.

Уколико до сада нисте имали прилику да слушате „Ми и Ла на штиклама“, специфичност овог хора је што га чине даме свих доби. Такође, врата певачке групе су отворена за све нове чланове и за оне које желе да се опробају у оваквој музичкој активности.

Пробе се одржавају у оквиру просторија Месне заједице „Југовићево“.

Trg Republike postao Dečiji trg! 66. Zmajeve dečije igre stigle na novosadske ulice (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.