Početna > Sport > Fudbal
Fudbal

FS Beograda oduzeo četiri boda Sinđeliću, BASK-u i Jedinstvu, OFK plaća 50.000

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Beograda (FSB) kaznila je danas Sinđelić, BASK i Jedinstvo iz Surčina oduzimanjem po četiri boda, a OFK Beograd novčano sa 50.000 dinara.
Foto: Unsplash/Emilio Garcia

Kako se navodi u saopštenju, odluke o kaznama donete su na osnovu istražnog postupka koji je sproveden od strane Komisije za integritet FS Beograda i dokaza koji su dostavljeni Disciplinskom sudiji Srpske lige Beograd.

Sinđelić je kažnjen zbog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 18. kola Srpske lige “Beograd” protiv OFK Beograda, BASK zbog utakmice 28. kola protiv Zemuna, a Jedinstvo iz Surčina zbog utakmice 24. kola protiv Zemuna.

OFK Beograd je kažnjen zbog učinjenog prekršaja iz člana 85 (vređanje i klevetanje) i člana 87 (davanje izjava u sredstvima javnog informisanja o suđenju) Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

Takođe, kažnjen je Nenad Paunović, fudbalski radnik FK BASK-a zabranom obavljanja funkcije u fudbalu u trajanju od jedne godine zbog učinjenog prekršaja iz člana 72 Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

Andres Inijesta: Odlučio sam da napustim Kobe zbog nedostatka minutaže

Preuzmite android aplikaciju.