Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

ФС Београда одузео четири бода Синђелићу, БАСК-у и Јединству, ОФК плаћа 50.000

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Београда (ФСБ) казнила је данас Синђелић, БАСК и Јединство из Сурчина одузимањем по четири бода, а ОФК Београд новчано са 50.000 динара.
Фото: Unsplash/Emilio Garcia

Како се наводи у саопштењу, одлуке о казнама донете су на основу истражног поступка који је спроведен од стране Комисије за интегритет ФС Београда и доказа који су достављени Дисциплинском судији Српске лиге Београд.

Синђелић је кажњен због прекршаја из члана 80 Дисциплинског правилника ФС Србије на утакмици 18. кола Српске лиге “Београд” против ОФК Београда, БАСК због утакмице 28. кола против Земуна, а Јединство из Сурчина због утакмице 24. кола против Земуна.

ОФК Београд је кажњен због учињеног прекршаја из члана 85 (вређање и клеветање) и члана 87 (давање изјава у средствима јавног информисања о суђењу) Дисциплинског правилника ФС Србије.

Такође, кажњен је Ненад Пауновић, фудбалски радник ФК БАСК-а забраном обављања функције у фудбалу у трајању од једне године због учињеног прекршаја из члана 72 Дисциплинског правилника ФС Србије.

Andres Inijesta: Odlučio sam da napustim Kobe zbog nedostatka minutaže

Преузмите андроид апликацију.