Početna > Novi Sad

Aktuelno Novi Sad

Dokle su stigli radovi na izgradnji kružnog toka na raskršću Bulevaru cara Lazara i Fruškogorske ulice?(FOTO)

Pogoršanje vremenskih prilika, koje je nastupilo tokom noći, nije omelo radove na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice.
Foto: Grad Novi Sad

Trenutno se u zoni kružnog toka i Fruškogorske ulice izvode radovi na izradi kolovozne konstrukcije, odnosno postavljanju sloja drobljenog kamenog agregata na kolovozu.

U toku su i radovi na polaganju betonskih ivičnjaka u delu prema Fruškogorskoj ulici i u razdelnim ostrvima.

Foto: Grad Novi Sad

U gradilišnoj zoni, istovremeno sa radovima na izgradnji kružne raskrsnice,  u okviru projekta „Čista Srbija“ izvode se radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže.

Na Bulevaru cara Lazara, na deonici od TC „Promenada“ prema kružnom toku, postavljena su dva sloja BNS (bitumiziranog nosećeg sloja). Na ovoj deonici slede radovi na izradi završnog asfaltnog sloja tako da je zabrana saobraćaja i dalje na snazi.

Foto: Grad Novi Sad

Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci na Bulevaru cara Lazara, dok pristup Fruškogorskoj ulici nije omogućen. Saobraćaj iz pravca Fruškogorske prema Bulevaru cara Lazara odvija se nesmetano.

Foto: Grad Novi Sad

Apelujemo na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, a ukoliko je moguće, da izbegavaju ovaj putni pravac. 

Izmena režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I

Preuzmite android aplikaciju.