Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Докле су стигли радови на изградњи кружног тока на раскршћу Булевару цара Лазара и Фрушкогорске улице?(ФОТО)

Погоршање временских прилика, које је наступило током ноћи, није омело радове на изградњи кружне раскрснице Булевара цара Лазара и Фрушкогорске улице.
Фото: Град Нови Сад

Тренутно се у зони кружног тока и Фрушкогорске улице изводе радови на изради коловозне конструкције, односно постављању слоја дробљеног каменог агрегата на коловозу.

У току су и радови на полагању бетонских ивичњака у делу према Фрушкогорској улици и у разделним острвима.

Фото: Град Нови Сад

У градилишној зони, истовремено са радовима на изградњи кружне раскрснице,  у оквиру пројекта „Чиста Србија“ изводе се радови на реконструкцији канализационе мреже.

На Булевару цара Лазара, на деоници од ТЦ „Променада“ према кружном току, постављена су два слоја БНС (битумизираног носећег слоја). На овој деоници следе радови на изради завршног асфалтног слоја тако да је забрана саобраћаја и даље на снази.

Фото: Град Нови Сад

Саобраћај се одвија двосмерно на супротној коловозној траци на Булевару цара Лазара, док приступ Фрушкогорској улици није омогућен. Саобраћај из правца Фрушкогорске према Булевару цара Лазара одвија се несметано.

Фото: Град Нови Сад

Апелујемо на грађане да имају стрпљења и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова, а уколико је могуће, да избегавају овај путни правац. 

Izmena režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I

Преузмите андроид апликацију.