Почетна > Свет
Свет

Делбој из серије „Мућке“ сазнао да има 52-годишњу кћерку и унука

Британски глумац Дејвид Џејсон, најпознатији по улози Делбоја Тротера у серији „Мућке“, открио је да је недавно сазнао да има 52-годишњу кћерку и 10-годишњег унука.
Фото: Wikimedia commons

Џејсон (83) је за британски Мирор рекао да када су он, његова супруга Гил Вајт (62) и Софи (22), прихватили шокантну вест, раширених руку су дочекали Аби Харис и њеног сина Чарлија у породицу.

Глумац сада покушава да надокнади изгубљено време са Харис, која је рођена 1970. године након Џејсонове кратке везе са њеном мајком, глумицом Џенифер Хил.

Харис је посумњала да је Џејсон њен отац након што је сазнала за његову везу с њеном мајком и „схватила да има нос истог облика“ као и глумац.
„Мало је рећи да сам био изненађен кад сам сазнао да имам кћерку коју сам добио пре толико година. Међутим, након што сам се помирио с вестима, одушевљен сам што сада могу да упознам Аби и налазимо се кад год можемо“, рекао је Џејсон.

Он је додао да су његова супруга и кћерка пружиле велику подршку и показале разумевање, да су прихватиле Аби и њеног сина и пожелеле им добродошлицу у „сада проширену породицу“. Џејсон и његова супруга венчали су се 2005. године.

Britanija: Sve više dece zavisno od video igrica, neka napadaju svoje roditellje

Преузмите андроид апликацију.