Početna > Sport > Ostali sportovi
Ostali sportovi

Da li smo poslednji put gledali Toma Brejdija?

Eliminacija Tampa Beja iz plej-of NFL lige pokrenula je ponovo pitanje penzionisanja Toma Brejdija.
Foto: Tanjug/AP/Mark LoMoglio

Aktuelni šampion je uspeo da nadoknadi 3:27 i izbori produžetak, ali su Los Anđeles Remsi ipak slavili na Floridi 30:27, fild-golom u poslednjoj sekundi.

„Mnogo momaka je odigralo gomilu različitih akcija da nas vrati u igru. A oni su odigrali jednu više od nas. Sporo smo krenuli, što nismo želeli protiv tako dobrog tima. Učinili su nas jednodimenzionalnim. Uvek je teško izgubiti na kraju sezon. Borili smo se, ali poraz je poraz“, rekao je Brejdi.

Brejdi, koji ima 44 godine, nije želeo da govori o eventualnom povlačenju o kojem mediji nagađaju. Sa Tampom ima ugovor na još jednu sezonu.

„Iskreno, i dalje mislim na ovu utakmicu. Ne razmišljam o poslednjih pet minuta. Nisam mnogo razmišljao o ugovoru, idem od dana do dana“, rekao je Brejdi.

Brejdi je u septembru izjavio da planira da odigra još jednu sezonu, ali je nekoliko puta istakao da će povratak biti porodična odluka.

Remsi će za plasman u Superboul igrati protiv San Francisko 49ersa, dok su u finalu AFC konferencije Sinsinati Bengalsi i Kanzas Siti Čifsi.

Jokić fenomenalan u trijumfu nad Detroitom (VIDEO)

Preuzmite android aplikaciju.