Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Да ли смо последњи пут гледали Тома Брејдија?

Елиминација Тампа Беја из плеј-оф НФЛ лиге покренула је поново питање пензионисања Тома Брејдија.
Фото: Танјуг/AP/Mark LoMoglio

Актуелни шампион је успео да надокнади 3:27 и избори продужетак, али су Лос Анђелес Ремси ипак славили на Флориди 30:27, филд-голом у последњој секунди.

„Много момака је одиграло гомилу различитих акција да нас врати у игру. А они су одиграли једну више од нас. Споро смо кренули, што нисмо желели против тако доброг тима. Учинили су нас једнодимензионалним. Увек је тешко изгубити на крају сезон. Борили смо се, али пораз је пораз“, рекао је Брејди.

Брејди, који има 44 године, није желео да говори о евентуалном повлачењу о којем медији нагађају. Са Тампом има уговор на још једну сезону.

„Искрено, и даље мислим на ову утакмицу. Не размишљам о последњих пет минута. Нисам много размишљао о уговору, идем од дана до дана“, рекао је Брејди.

Брејди је у септембру изјавио да планира да одигра још једну сезону, али је неколико пута истакао да ће повратак бити породична одлука.

Ремси ће за пласман у Супербоул играти против Сан Франциско 49ерса, док су у финалу АФЦ конференције Синсинати Бенгалси и Канзас Сити Чифси.

Jokić fenomenalan u trijumfu nad Detroitom (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.