Почетна > Србија
Србија

Чекање на прелазима до два сата

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова, на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 120 минута.
Фото: Танјуг/Александра Орлић

На Градина, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 80 минута, а на излазу 120 минута, колико се чека и на Прешеву, на улазу, саопштили су Путеви Србије.

На граничном прелазу Гостун, на излазу и улазу, задржавање за путничка моторна возила је 30 минута, као и на Шпиљанима, на улазу.

На Батровцима, на улазу, путничка возила чекају 60, а на излазу 45 минута, на Шиду, на улазу, задржавање је 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

На ауто-путу Е-75, код петље Ражањ – петље Алексиначки Рудници, и код петље Ражањ, ка Београду изводе се радови на појачаном одржавању до 1. септембра.

Затворена је коловозна трака ка Београду, а саобраћај се одвија двосмерно супротном коловозном траком, саопштили су Путеви Србије.

На ауто-путу Е-70, зона петље Сремска Митровица изводе се радови на замени заштитне жичане ограде у путном појасу током светлог дела дана до 10. августа и затворена је зауставна саобраћајна трака.

Добра – Доњи Милановац – радови на рехабилитацији до 29. новембра уз наизменично пропуштање возила.

Ћићевац – Варварин, ка Варварину – због радова на ауто-путу Е-761, саобраћај преусмерен на девијацију у дужини од 500м код 3. км ка Варварину, уз смањену брзину кретања возила на 40км/х.

Петровац на Млави (Велико Лаоле) – мост преко реке Млаве – обустава саобраћаја због радова на мосту. Саобраћај се одвија сходно привременој саобраћајној сигнализацији.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Predsednik Vučić promoviše najbolje iz Srbije

Преузмите андроид апликацију.