Почетна > Србија
Србија

Председник Вучић промовише најбоље из Србије

Пре два месеца, председник Вучић је позвао грађане да својим фотографијама промовишу најлепше пределе Србије: “…како бисмо на најбољи начин промовисали јединствену лепоту наше земље”.
Фото: Председник.рс

На званичној интернет презентацији председника Републике, од септембра 2020. године промовишу се текстови о успешним појединцима који су својим активностима, делима и успесима представили Србију у најбољем светлу. Ова категорија названа је “Најбоље из Србије”.

У текстовима “Најбоље из Србије” грађани могу да прочитају текстове о успешним пројектима, иновативним идејама и појединцима који су својим радом, трудом, храброшћу и упорношћу заслужили да буду посебно истакнути. У време када вестима доминирају углавном текстови о светској кризи, пандемији, ратовима и сукобима, ова категорија пружа увид у свет успешних, испуњених, храбрих грађана Србије који су својим делима променили свет око себе или успешно промовисали нашу државу на разним пољима.

Фото: PrtSc/Председник.рс

Након представљања најбољег из Србије, Александар Вучић позвао је грађане да на адресу е-поште nasanajlepsasrbija@predsednik.rs шаљу фотографије најлепших предела Србије.

На Инстаграму председника Републике, тада је написано да ће се сваке недеље објављивати победничка фотографија на @buducnostsrbijeav“.

 

„На крају године, фотографија која је добила највише свиђања биће награђена, а председник ће примити аутора. Молимо вас да шаљете само ауторске фотографије, као и да оставите контакт податке. #насанајлепсаСрбија #фотоконкурс“, написао је Вучић на Инстаграму.

Иницијативе које су покренуте од стране председника Србије током последње две године само су показатељ да се поред активног залагања за побољшање положаја Србије у свету, председник активно укључује и у подизање свести код грађана да је наша држава место пуно добрих, племенитих, храбрих, паметних и успешних људи и лепе, здраве и богате природе.

Ово је уједно и прилика да најавимо да ћемо у наредним недељама објављивати приче са категорије “Најбоље из Србије”, са странице председник.рс, како бисмо промовисали позитивне, успешне, лепе вести и теме из Србије.

Сима Милутиновић Сарајлија: српски Хомер и творац српске Илијаде ,,Србијаде“

Преузмите андроид апликацију.