Почетна > Србија
Србија

Брнабић: Погодиле су ме речи Никанора, али не смемо да се делимо

Преседница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је веома погођена речима владике банатског Никанора који је проклео њу и организаторе Европске недеље прајда у Београду, али је истакла да нам сада не треба да се делимо и свађамо.
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

„Погодило ме је то, јер да вам неко помиње дете, то је за сваку осуду. То је као ужарени штап у око и ужасно ме је погодило људски да неко каже за моје родитеље да су кољачи српског народа, али и то је небитно. Људи, нама не треба да се свађамо, ми овде морамо да се боримо за нашу Србију, да дамо сву подршку председнику Александру Вучићу да се избори тамо да и даље имамо мир“, изјавила је Брнабићева за ТВ Пинк.

Нагласила је како морамо да нађемо начин да прођемо „кроз иглене уши“ како бисмо обезбедили мир и стабилност.

„Што се мене тиче, Српска православна црква (СПЦ) је један од основних стубова одвог друштва и народа. Никад једну реч о СПЦ нећу рећи, а сада посебно, зато што је најважније да се не делимо и немојте да нас деле, а многи ће из иностранства покушати, бацаће нам различите “коске“ да се свађамо. Ако смо паметни мораћемо то да избегнемо“, поручила је премијерка.

Vučić će se u Briselu boriti za mir!

Преузмите андроид апликацију.