Почетна > Србија
Србија

Акцијски попусту на штанду АМСС на сајму аутомобила

Генерални секретар Ауто-мото савеза Србије Милан Николић рекао је данас да се грађани на Београдском сајму аутомобила могу информисати на штанду Ауто мото савеза Србије о акцијским попустима кроз које могу обезбедити годишње пакете њихових услуга за безбедно саобраћање и помоћ на путу.
Фото: Танјуг/Раде Прелић

„Данас се грађани могу информисати на нашем штанду о акцијским попустима, кроз које могу за само 2.000 или 5.000 динара себи обезбедити наше пакете на годишњем нивоу, безбедно саобраћање, помоћ на путу, како у нашој земљи тако и у читавој Европи“, рекао је Николић за Тањуг.

Он је додао да су на попусту све полисе осигурања, осим животног осигурања.
Николић је приликом приказивање првог српског домаћег аутомобила „РАW“ навео да кроз спортске пројекте АМСС доказује да трасира пут како у безбедности у саобраћају, тако и у ауто-мото спорту у Србији.

„Између осталог изложили смо ‘РАW’, наш аутомобил да покажемо шта су све наши инжињери способни да направе. То је аутомобил од 265 коњских снага, нека доказана брзина је 240 километара на час. Кроз тај спортски део доказујемо још једном да АМСС трасира пут како у безбедности саобраћаја, тако и у ауто-мото спорту у Србији“, изјавио је Николић.

Српски аутомобилиста Душан Борковић додао је да је поносан на чињеницу да седи у спортском аутомобилу који је направио Центар за моторна возила у оквиру АМСС.

Он је изразио је захвалност АМСС, који је пратио његове трке дуги низ година.

„Захвалио бих се не само у лично име, него у име свих аутомобилиста спортског и картинг савеза који генерално не би могли ништа без саме подршке АМСС“, рекао је Борковић.

Борковић је позвао публику да у што већем броју дође на сајам и да постану чланови АМСС.

„Позвао бих публику, што више да дођу на сајам, да дођу на штанд АМСС, да што више људи постану и чланови АМСС. Да користе помоћи шлеп служби и да искористе 30 одсто од сајамског попуста и још 30 одсто попуста на АМСС осигурање каско полисе“, закључио је Борковић.

Položeni venci u kasarni „Jugovićevo” za poginule u NATO bombardovanju

Преузмите андроид апликацију.