Почетна > Нови Сад

Кошарка Нови Сад

Кошаркаши Војводине пред Пешићем наставили низ победа, „пао“ и Чачак

Кошаркаши Војводине победили су екипу Чачка 94 резултатом 88:73 и тиме забележили своју 4. узастопну победу у КЛС-у.
Фото: Градске инфо
Најдоминантнији у домаћем саставу био је Душан Беслаћ који је уписао дабл-дабл учинак са 21 поеном и 13 скокова.

Додатна мотивација за играче и једне и друге екипе било је присуство селектора сениорске репрезентације Србије Светислава Пешића.

Фуриозно је стартовала Војводина од самог почетка. Пре свега одличном одбраном направили су већ у првој четвртини залиху од 18 поена (22:4).

Изабраници Исаков-Ковачевића наставили су са сјајном игром и у другој деоници, те су стигли и до 23 поена предности. Ипак Чачак је успео на крилима Денијелса да направи серију од 9:0 и врати се резултатски у утакмицу. Међутим Пешаковић је са два узастопна поготка за три поена обезбедио вођство Новосађана 47:31 на полувремену.

Трећу четвртину су гости из Чачка успели да добију резултатом 21:24, али су играчи Војводине играли тачно толико да одрже двоцифрену предности, у чему су и успели те са +13 ушли у последњу деоницу.

У последњем кварталу Борац је бројним покушајима за 3 поена покушао да се врати у утакмицу, међутим успели су само да дођу на заостатак од 8 поена, 3 минута до краја, након чега је уследила серија Новосађана од 7:0.

Војводина је сада на учинку 16:6 и на деоби је другог места КЛС-а заједно са Металцем из Ваљева.

Vojvodina sigurna protiv Kolubare – nesvakidašnji pogodak Malbašića (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.