Početna > Novi Sad

Novi Sad Urbani Novi Sad

Nezaboravno veče komedije u “Domu kulture“ sa Srđanom Dinčićem

Novosađani često vole da naglase svoju posebnost. Oni, naprosto, imaju posebne manire, poseban rečnik, smeju se samo na posebne šale i onaj ko želi da ih zabavi zaista mora posebno da se potrudi. Međutim, našem najpoznatijem standup komičaru Srđanu Dinčiću to uvek pođe za rukom.
Foto: Gradske info

Novosadski ‘Dom kulture“ sinoć je otvorio svoja vrata za sve one koji su se uželeli dobre komedije i zdravog smeha.

Preciznije rečeno, za sve one koji su uspeli sebi da obezbede kartu, jer je uveliko poznato da se karte za Dinčićeve nastupe rasprodaju za svega nekoliko sati.

Ukoliko ikada budete imali priliku da prisustvujete, odmah će vam biti jasno zbog čega je to tako.

Velelepni prostor “Doma kulture“ ispunio je, onima najupornijima koji su ipak uspeli da dođu do svoje karte, sva očekivanja.
Foto: Gradske info

Na scenu je prvo izašao standup komičar Nemanja Dimitrijević koji je iskoristio priliku da “zagreje“ sve okupljene ljubitelje komedije i sa njima podeli neka od svojih nesvakidašnjih iskustava.

Iako je bio sjajna uvertira, kada se nakon desetak minuta na sceni pojavio i Srđan Dinčić, nastupio je ogroman aplauz.

Pored vrhunske atmosfere, imali smo priliku da saznamo zašto se predstava koju izvodi zove “Proces“.

“Predstava se zove “Proces“ jer je još u procesu pisanja. Ja vama ovde pričam neke fore i ako se smejete, to je to, upišem. Ako se ne smejete, onda ništa propala fora“, rekao je Dinčić.

Nakon čega je naglasio da sve to može da ispadne veoma loše, te se našalio da će njegova naredna predstava u Šapcu biti katastrofalna ako se bude merilo po sinoćnjem nastupu, pošto je Novosađanima sve smešno.
Foto: Gradske info

Njegova nepresušna inspiracija izlila se na gotova sva životna područja. Stigao je da se dohvati kako onih bitnih, tako i manje bitnih društvenih tema, te našali na njihov račun.

Pričao je o deci, roditeljstvu, iskustvu u kvizu “Stolice“, super junacima, ali i drugim doživljajima koje su Novosađane ostavili bez daha od smeha.

A nas je, sećate se, veoma teško nasmejati!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dom Kulture (@domkulturens)

Kako nam usled dobrog provoda vreme uvek brzo proleti, tako je i ovog puta dva sata kvalitetne komedije po našem subjektivnom osećaju stalo u petnaestak minuta, te je bilo vreme da krenemo dalje.

“Dom kulture“ je i sinoć odisao onom kulturnom i prijatnom atmosferom kakva vlada samo u suterenu Pozorišta mladih, a na sreću svih Novosađana u mesecu maju nam priređuju još mnogo, mnogo, interesantnih nastupa.

Kultni novosadski bend „Obojeni program“ u Fabrici SKCNS

Preuzmite android aplikaciju.