Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Незаборавно вече комедије у “Дому културе“ са Срђаном Динчићем

Новосађани често воле да нагласе своју посебност. Они, напросто, имају посебне манире, посебан речник, смеју се само на посебне шале и онај ко жели да их забави заиста мора посебно да се потруди. Међутим, нашем најпознатијем standup комичару Срђану Динчићу то увек пође за руком.
Фото: Градске инфо

Новосадски ‘Дом културе“ синоћ је отворио своја врата за све оне који су се ужелели добре комедије и здравог смеха.

Прецизније речено, за све оне који су успели себи да обезбеде карту, јер је увелико познато да се карте за Динчићеве наступе распродају за свега неколико сати.

Уколико икада будете имали прилику да присуствујете, одмах ће вам бити јасно због чега је то тако.

Велелепни простор “Дома културе“ испунио је, онима најупорнијима који су ипак успели да дођу до своје карте, сва очекивања.
Фото: Градске инфо

На сцену је прво изашао standup комичар Немања Димитријевић који је искористио прилику да “загреје“ све окупљене љубитеље комедије и са њима подели нека од својих несвакидашњих искустава.

Иако је био сјајна увертира, када се након десетак минута на сцени појавио и Срђан Динчић, наступио је огроман аплауз.

Поред врхунске атмосфере, имали смо прилику да сазнамо зашто се представа коју изводи зове “Процес“.

“Представа се зове “Процес“ јер је још у процесу писања. Ја вама овде причам неке форе и ако се смејете, то је то, упишем. Ако се не смејете, онда ништа пропала фора“, рекао је Динчић.

Након чега је нагласио да све то може да испадне веома лоше, те се нашалио да ће његова наредна представа у Шапцу бити катастрофална ако се буде мерило по синоћњем наступу, пошто је Новосађанима све смешно.
Фото: Градске инфо

Његова непресушна инспирација излила се на готова сва животна подручја. Стигао је да се дохвати како оних битних, тако и мање битних друштвених тема, те нашали на њихов рачун.

Причао је о деци, родитељству, искуству у квизу “Столице“, супер јунацима, али и другим доживљајима које су Новосађане оставили без даха од смеха.

А нас је, сећате се, веома тешко насмејати!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dom Kulture (@domkulturens)

Како нам услед доброг провода време увек брзо пролети, тако је и овог пута два сата квалитетне комедије по нашем субјективном осећају стало у петнаестак минута, те је било време да кренемо даље.

“Дом културе“ је и синоћ одисао оном културном и пријатном атмосфером каква влада само у сутерену Позоришта младих, а на срећу свих Новосађана у месецу мају нам приређују још много, много, интересантних наступа.

Kultni novosadski bend „Obojeni program“ u Fabrici SKCNS

Преузмите андроид апликацију.