Početna > Sport > Fudbal
Fudbal

Zvezdan Terzić: Crvena zvezda najjača u poslednjih 30 godina

Fudbalski klub Crvena zvezda održao je danas redovnu, treću sednicu Skupštine u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, a generalni direktor petostrukog uzastopnog prvaka države, Zvezdan Terzić, izjavio je da crveno-beli nisu bili jači u poslednjih 30 godina na svim poljima.
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

„Veliko mi je zadovoljstvo da po peti put zaredom izađem pred vas na godišnjoj Skupštini i kažem da su svi ciljevi ispunjeni. Ova godina za nama je bila posebna u svakom slučaju. Pre svega odbranjena je dupla kruna i na taj način nastavljena je apsolutna dominacija u srpskom fudbalu. To je prvi i osnovni cilj koji je Skupština zacrtala – ostvarivanje sportskih rezultata. To podrazumeva šampionsku titulu i stalno igranje u grupnoj fazi UEFA takmičenja.

Sledeća tri cilja su takode ostvarena u potpunosti, to su: finansijska stabilnost i nesmetan rad kluba, ulaganje u razvoj infrastrukture na stadionu i dalji razvoj Omladinske škole“, počeo je izlaganje Zvezdan Terzić i dodao da je renome kluba u evropskim okvirima podignut na zavidan nivo.

Veliki udarac za Zvezdu – Holins odlazi, poznato i gde

Preuzmite android aplikaciju.